Hoppa till innehållet

Kvalitetsarbete

Hög kvalitet är ett prioriterat område hos Utvecklingspedagogik. Här kan du läsa om kvalitetsarbetet för våra skolor och omsorgsverksamheter.

Syftet med vårt kvalitetsarbete är att våra elever och brukare ska trivas, känna sig trygga och utvecklas så långt som möjligt i våra verksamheter. Det ska också bidra till att våra medarbetare vill stanna kvar hos oss.

Kunskap och kvalitet är viktiga delar av vår verksamhet. Därför har vi kvalitetsutvecklare som arbetar övergripande med detta. De arbetar med och utvecklar vårt kvalitetssystem som är till för att säkerställa att vi arbetar systematiskt med kvalitetsfrågor. De finns också till för att ge alla våra medarbetare vägledning i sitt arbete. Hög kvalitet har alltid varit, och kommer alltid att vara, viktigt hos oss. Vi genomför också olika utbildningar inom Utvecklingspedagogik, både fysiska och e-utbildningar samt blended learning, det vill säga när vi kombinerar e-utbildningar med fysiska/digitala undervisningsträffar. Det kan till exempel handla om Startpaketet som alla medarbetare kan gå och fördjupande utbildningar inom olika områden som är kopplade till våra verksamheter.

Klicka på rubrikerna i vänstermenyn och läs om vårt kvalitetsarbete i skola och omsorg.

Publicerad: 2021-03-31

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close