Hoppa till innehållet

Kvalitetsarbete

Hög kvalitet har alltid varit ett prioriterat område hos Utvecklingspedagogik. Här kan du läsa om kvalitetsarbetet för våra skolor och omsorgsverksamheter.

Syftet med vårt kvalitetsarbete är att våra elever och brukare ska trivas, känna sig trygga och utvecklas så långt som möjligt i våra verksamheter. Det ska också bidra till att våra medarbetare vill stanna kvar hos oss.

Kunskap och kvalitet är viktiga delar av vår verksamhet. Därför har vi en särskild avdelning, kvalitets- och utvecklingsavdelningen, som arbetar övergripande med detta. Avdelningen arbetar med och utvecklar vårt kvalitetssystem som är till för att säkerställa att vi arbetar systematiskt med kvalitetsfrågor. Det finns också till för att ge alla våra medarbetare vägledning i sitt arbete. Hög kvalitet har alltid varit, och kommer alltid att vara, viktigt hos oss. Kvalitets- och utvecklingsavdelningen genomför också olika utbildningar inom Utvecklingspedagogik. Det kan till exempel handla om introduktionsutbildning till alla nya medarbetare och fördjupande utbildningar inom olika områden som är kopplade till vår verksamhet.

Vill du veta mer om vårt övergripande kvalitetsarbete är du välkommen att kontakta kvalitets- och utvecklingschef Gabriella Müller. Du hittar hennes kontaktuppgifter under rubriken "Kontakt".
Klicka på rubrikerna i vänstermenyn och läs om vårt kvalitetsarbete i skola och omsorg.

Publicerat: 2018-04-30

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close