Hoppa till innehållet

Häggviks Gymnasium


ÖPPET HUS INSTÄLLT
- Digitalt informationsmöte ersätter

Det fysiska Öppet hus på Häggviks Gymnasium den 27 januari är tyvärr inställt pga det rådande smittläget. Öppet hus ersätts av ett digitalt informationsmöte på Microsoft Teams kl 17 den 27 januari. På mötet får du träffa skolledningen och verksamhetschefen för KTT (fritids).

Är du intresserad av att deltaga på det digitalt informationsmötet torsdagen den 27/1 kl 17.00 så är du välkommen att anmäla dig via mail till rektor Johan Thorsell, johan.thorsell@up.se så kommer en inbjudningslänk till mötet att skickas per mail till dig.

Har du frågor angående besök på skolan eller prova på/praktik är du välkommen att kontakta skolledarstöd Maria Signarsson, maria.signarsson@up.se.

 

Vid Häggviks Gymnasium finns ett gymnasium för elever med autism och en gymnasiesärskola. Gymnasiesärskolan är en fortsättning för elever som gått grundsärskola eller träningsskola. Vi erbjuder både nationella och individuella program. Hos oss är klasserna små med hög vuxentäthet. Undervisningen sker främst i grupp, men utifrån varje elevs individuella styrkor och behov. Vi använder oss av tydliggörande pedagogik och tydlig struktur. För att skapa en helhetslösning under dagen har vi ett nära samarbete med Häggvik Fritid som är en korttidstillsyn (fritidsverksamhet) enligt LSS och som finns i samma lokaler. Vi arbetar också nära Häggviks Ungdomsboende som ligger i direkt anslutning till skolan.

Besök oss

Besöksadress:
Häggviksvägen 4
191 50 Sollentuna

E-post: haggviksgymnasium@up.se Telefon: 010-140 12 10

Hitta våra verksamheter

Läs mer

Så här arbetar vi

Läs mer

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close