Hoppa till innehållet

Utvecklingspedagogik fyller 25 år!

Symbol med logotyp för 25 års firande

Vi, Niklas Ahlström och Per Ahlström, är andra generationen av familjen Ahlström som nu driver Utvecklingspedagogik. Det har varit 25 spännande år och vi ser fram emot många nya när vi nu blickar tillbaka, men även framåt.

För 25 år sedan startade vår far, Jan-Åke Ahlström, Utvecklingspedagogik med allt vad det innebar. Hans drivkraft var att verkligen göra skillnad för elever och brukare i våra verksamheter och att alla medarbetare skulle känna att de var betydelsefulla och hade möjlighet att påverka. Något som är lika viktigt för oss idag som det var för honom då.

Det har varit otroligt roligt, inspirerade och spännande att få varit med på vår 25 åriga resa. Givetvis har det också ibland varit en utmaning. Under de här åren har vi haft förmånen att få träffa trevliga och duktiga kollegor och fantastiska elever och brukare. Det har verkligen varit givande, stimulerande och roligt!

Med våra 25 år i ryggen har mycket hänt sedan starten. Fokus har hela tiden legat på att göra skillnad för de vi är till för och att alltid ha individen i fokus. De 25 åren har varit en utvecklingsresa för såväl våra elever och brukare som för oss som medarbetare och verksamheter. Våra verksamheter är välkända för sin höga kvalitet och det stora kunnande och engagemang som präglar våra medarbetares arbete och tillsammans har vi tagit fram våra gemensamma värderingar; framåt, tillsammans med hjärta och klokhet. Vår utvecklingsresa har även inneburit att vi har vuxit genom såväl start av nya verksamheter som genom förvärv.

Sammantaget känner vi oss väl rustade för vår fortsatta resa, tillsammans med våra medarbetare och för de som vi är till för. När Jan-Åke startade Utvecklingspedagogik tänkte han långsiktigt. Han arbetade för att verksamheterna skulle finnas kvar under många år. Det gör vi också! Nu ser vi fram emot att arbeta vidare för att även framöver driva verksamheter som uppskattas av elever, brukare och vårdnadshavare och vara en omtyckt arbetsgivare. Vi lever i en föränderlig värld, men viljan att med hjärta och klokhet göra verklig skillnad för våra elever och brukare kommer att finnas kvar.

Niklas Ahlström, styrelseordförande och Per Ahlström, vice vd

 

PS. Här kan du läsa mer om vår historik och milstolpar som varit viktiga för oss.

 

Publicerad: 2021-07-05

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close