Hoppa till innehållet

Om oss

Utvecklingspedagogik är ett familjeägt företag som erbjuder skola och omsorg för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning.

Verksamheterna hos Utvecklingspedagogik startade 1994 utifrån en genuin vilja och ett stort intresse för att erbjuda barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning bästa tänkbara skolor och omsorgsverksamheter. Vi vänder oss till elever och brukare med neuropsykiatriska diagnoser och/eller intellektuella funktionsnedsättningar.

Hos oss finns
  • Förskola
  • Resursgundskolor och anpassade grundskolor med fritidshem
  • Resursgymnasium och anpassade gymnasieskolor
  • Korttidstillsyner (vid de flesta av våra skolor)
  • Ungdomsboenden och
  • Dagliga verksamheter
I våra verksamheter står elevernas och brukarnas trygghet, trivsel och utveckling i centrum. Alltid utifrån den enskilda individens styrkor, intressen och behov. Vi arbetar hela tiden för att skapa motivation för lärande och personlig utveckling och vi gör det med kunniga medarbetare, hög personaltäthet och inte minst; klokhet, ett varmt hjärta och stort engagemang. Det är ingen tillfällighet att vår symbol är ett hjärta format av bokstäverna U och P.

Utvecklingspedagogiks verksamheter har sedan starten drivits långsiktigt. Under våra 25 år har vi samlat stor kunskap inom företaget. Kompetensutveckling för våra medarbetare är en viktig del i vår strävan att ligga i framkant. Det är också en viktig pusselbit för att även framåt driva verksamheter med hög kvalitet och fortsatt vara en omtyckt arbetsgivare.

Men vi vill hela tiden komma vidare. Det gör vi genom att utveckla själva, spana på omvärlden och ta del av nya forskningsresultat. Ständig utveckling är en helt enkelt en naturlig del av vårt dagliga arbete.
Är du nyfiken på oss, hör av dig! Vi lyssnar gärna på dig och berättar med stolthet om vad vi gör och det vi står för.

Varmt välkommen till oss!

Publicerad: 2024-02-20

Bild av en karta

Hitta våra verksamheter

Läs mer

Så här arbetar vi

Läs mer

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close