Hoppa till innehållet

Lediga platser

Några av alla våra verksamheter har ett fåtal lediga platser.

Ansökningsförfarandet till våra skolor och omsorgsverksamheter ser olika ut. Under rubriken "Ansökan" högst upp på respektive skolas och omsorgsverksamhets webbplats här på up.se finns detaljerad information om hur man söker till var och en av dem.

Du hittar våra skolors webbplatser genom att klicka på rubriken "Skola" i den övre röda listen, och våra omsorgsverksamheter genom att klicka på "Omsorg" i den övre röda listen

I några av våra omsorgsverksamheter finns nu lediga platser. 

 • Balder Daglig Verksamhet
  Erbjuder arbetsdeltagare delaktighet i det sociala livet genom meningsfull sysselsättning och social stimulans. Balder Daglig Verksamhet finns i Norrtälje.

 • Cameleonten Daglig Verksamhet
  Arbetsinriktad daglig verksamhet med friskvårdsprofil som vänder sig till brukare med utvecklingsstörning och/eller diagnos inom autismspektrum. Cameleonten Daglig Verksamhet finns i Sollentuna.

 • Häggviks Ungdomsboende
  Boende för ungdomar med lindrig/måttlig utvecklingsstörning och/eller en autismdiagnos i åldern 16-23 år. Häggviks Ungdomsboende finns i Sollentuna.

 • Rudebacken Korttids
  En korttidsvistelse enligt LSS, i Roslagen, för barn, ungdomar och unga vuxna med neuropsykiatriska och/eller intellektuella funktionsnedsättningar. Rudbacken Korttids ligger strax norr om Älmsta i Roslagen.

Det går givetvis bra att ansöka om plats även till våra övriga skolor och övriga omsorgsverksamheter. 

Vi hälsar elever och brukare varmt välkomna till oss.

 

 

Publicerat: 2019-02-27

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close