Hoppa till innehållet

Lunagymnasiet

Digitala informationsträffar och öppet hus

Informationsträffar

Information om vilka vi på Lunagymnasiet är, varför vi finns och hur vi arbetar. Ingen anmälan krävs. Träffen sker på teams. Vi rekommenderar att alla som är intresserade av Lunagymnasiet börjar med att vara med på en digital informationsträff. Nästa tillfälle är tisdagen den 24/1 klockan 16.00-17.00. Ingen anmälan krävs. För närvarande har vi inga kommande informationsträffar planerade.

Öppet hus

Möjlighet att komma och titta på skolans lokaler och träffa skolans personal. Nästa tillfälle är den 7/2 klockan 15.30-17.00. Anmälan sker till lunagymnasiet@up.se.

Lunagymnasiet vänder sig till elever med autism, ADHD och liknande neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Hos oss finns estetiska, samhällsvetenskapliga och naturvetenskapliga programmet samt introduktionsprogrammet. Vi erbjuder en anpassad skola med höga kvalitetskrav och skickliga pedagoger som anpassar undervisningen för varje elev. Undervisningsgrupperna är små och skolan har hög personaltäthet, cirka en lärare på var femte elev. Vi har ett nära samarbete med Luna Ungdomsboende.

Besök oss

Besöksadress:
Kottlavägen 116C
181 41 Lidingö

E-post: lunagymnasiet@up.se Telefon: 010-140 12 50

Hitta våra verksamheter

Läs mer

Så här arbetar vi

Läs mer

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close