Hoppa till innehållet

Lunagymnasiet

Lunagymnasiet vänder sig till elever med autism, ADHD och liknande neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Hos oss finns estetiska, samhällsvetenskapliga och naturvetenskapliga programmet samt introduktionsprogrammet. Vi erbjuder en skolgång med individuella anpassningar efter varje elevs förmåga med höga kvalitetskrav, där eleverna har möjlighet att påverka både arbetssätt och programinnehåll i utbildningen. Undervisningsgrupperna är små och skolan har hög personaltäthet, cirka en lärare på var femte elev. Vi har ett nära samarbete med Luna Ungdomsboende.

Digitala informationsträffar och öppet hus

Informationsträffar

Information om vilka vi på Lunagymnasiet är, varför vi finns och hur vi arbetar. Ingen anmälan krävs. Träffen sker på teams. Vi rekommenderar att alla som är intresserade av Lunagymnasiet börjar med att vara med på en digital informationsträff.

Kommande infoträff:
2 maj kl 15.00-16.00
Anslut till mötet nu

Öppet hus

Möjlighet att komma och titta på skolans lokaler och träffa skolans personal. Vi brukar ha ett öppet hus per termin. Anmälan görs till lunagymnasiet@up.se senast tre dagar innan öppet hus.

Kommande öppet hus:
7 maj  kl 16.00-18.00

Slussen

Lunagymnasiet driver med stöd av SPSM ett utvecklingsprojekt för elever med problematisk skolfrånvaro, Slussen. Slussen är till för dig som under en lång tid haft en problematisk skolfrånvaro eller inte alls gått i skolan under en period och är i gymnasieåldern. Vi individanpassar en plan för att du ska kunna återuppta din skolgång inom gymnasieskolan.

På slussen har vi löpande antagning. Just nu har vi inga lediga platser, men man kan kontakta oss för en intresseanmälan då det kan bli platser lediga under året. 

Kontakt: antagning.lunagymnasiet@up.se

 

Besök oss

Besöksadress:
Kottlavägen 116C
181 41 Lidingö

E-post: lunagymnasiet@up.se Telefon: 010-140 12 50

Hitta våra verksamheter

Läs mer

Så här arbetar vi

Läs mer

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close