Hoppa till innehållet

Utvecklingspedagogik medverkar på Stora LSS-dagen

Stora LSS-dagen

Utvecklingspedagogik kommer att medverka som utställare på Stora LSS-dagen och Charlotta Nylen Peace som är Utvecklingspedagogiks IKT-samordnare och biträdande rektor på Lunaskolan Södra kommer att hålla i en föreläsning om ”Digitala verktyg som stöd i vardagen”.

Stora LSS-dagen är en fysisk mötesplats för personer inom LSS-insatser, deras anhöriga och verksamheter som verkar inom området. Målet med dagen är att möjliggöra för individen och anhöriga att skapa en känsla och samla information om verksamheterna och organisationerna.

Dagen är kostnadsfri för besökare.

Är du intresserad av att veta mer om våra verksamheter, kommer vi att vara på plats. Vi bedriver ungdomsboende, daglig verksamhet och korttidstillsyn för personer som omfattas av LSS. Förutom möjligheten att träffa olika verksamheter på plats, kan du som besökare lyssna på inspirerande föreläsningar och delta i olika aktiviteter. Charlotta Nylen Peace som är Utvecklingspedagogiks IKT-samordnare och biträdande rektor på Lunaskolan Södra kommer att hålla i en föreläsning om ”Digitala verktyg som stöd i vardagen” som börjar klockan 13:00.

 

Vi hoppas att vi ses där!

DATUM: 23 september

PLATS: 7A, Odenplan i Stockholm

LÄS MER OCH ANMÄLAN:

Publicerad: 2023-09-22

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close