Hoppa till innehållet

Jag kan jobba med det här i hela mitt liv!

Madde på gräset bakom Luna Fritid Bromma

På Luna Fritid Bromma ska det ska växlas ner och vara en mer avslappad och skön stämning

Madde har jobbat på Luna Fritid Bromma sedan 2016 och har bland annat en musiklärarutbildning bakom sig.

– Jag känner stor glädje i det här jobbet, säger Madde, men det krävs att man kan ge mycket energi när ungdomarna kommer hit efter en lång dag i skolan. De väljer själva bland dagens aktiviteter och vill man bara ta det lugnt eller spela spel så är det också helt okej.

Madde tycker det roligaste är att de kan erbjuda så många olika aktiviteter. Här kan ungdomarna göra mycket av det som de själva vill, deras egna intressen är stoffet och humöret är motivationen. Varje dag handlar om att kunna läsa av hur tonåringen mår just i dag och anpassa deras egna mål till en avslappnad, meningsfull och rolig aktivitet.

– Det är en ynnest att få träffa dessa ungdomar varje dag, de är så äkta och ofiltrerade. Jag byter ständigt perspektiv och berikas av att lära mig se världen genom deras sinnen. Jag kan jobba med det här i hela mitt liv! 

Vårt värdeord ”tillsammans” handlar för Madde mycket om att lära ungdomarna att kunna knyta sociala kontakter med varandra. Personalen ska ha samma grundinställning och skapa teamkänsla. "Tillsammans" är ett ord hon blir glad av.

Det jag gillar med det här jobbet är just att vara tillsammans med barnen och ungdomarna.

 

Publicerat: 2018-11-02

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close