Hoppa till innehållet

Vi har nu möjlighet att ta emot fler ungdomar på Häggviks ungdomsboende

Vi är glada över att meddela att vi nu har möjlighet att ta emot fler ungdomar på Häggviks Ungdomsboende och vi ser fram emot att välkomna nya ungdomar i vår gemenskap.

 

Häggviks Ungdomsboende är ett LSS-boende som erbjuder boende för ungdomar med lindrig/måttlig intellektuell funktionsnedsättning och/eller autism i åldern 16–23 år.

Hos oss är vårt främsta mål att stödja och vägleda ungdomar under gymnasieåldern på deras resa mot en framtid av möjligheter och framgång. Vi erbjuder en trygg och stödjande miljö där utbildning och sysselsättning står i fokus.

 

Varför välja Häggviks Ungdomsboende

Närhet till skola: Vi är strategiskt belägna i närheten av flera gymnasieskolor, vilket gör det enkelt för våra ungdomar att komma till skolan och delta i studier.

Individuell uppföljning: Vi erbjuder individuell uppföljning och stöd för att hjälpa våra ungdomar att nå sina utbildningsmål. Vårt erfarna personalteam är dedikerat till att se till att varje individ trivs och lyckas.

Sysselsättning och aktiviteter: Förutom skolan främjar vi en meningsfull sysselsättning genom olika aktiviteter i samröre med andra aktörer i omnejd - Sollentuna.

Trygghet och gemenskap: Vår boendemiljö är trygg och stödjande. Här skapar vi en känsla av gemenskap där alla kan känna sig hemma och trivs.

 

Om du är en ungdom som söker en engagerad och trygg boendemiljö där utbildning eller sysselsättning står i fokus, är Häggviks Ungdomsboende platsen för dig. Kontakta oss idag för mer information och för att ansöka om en plats. Vi ser fram emot att vara en del av din resa mot en framgångsrik framtid.

 

Till handläggare

Välkommen till Häggviks Ungdomsboende – Ett samarbete för ungdomarnas framtid

Vi är glada över att meddela att vi nu har möjlighet att ta emot fler ungdomar på Häggviks ungdomsboende och vill gärna samarbeta med er handläggare för att erbjuda de unga som vi stöttar en trygg och utbildningsinriktad boendemiljö.

Vi har ramavtal med flera kommuner i Stockholmsregionen.

Vårt huvudfokus är att ge ungdomar i gymnasieåldern de bästa förutsättningarna till en framgångsrik framtid. Vi är övertygade om att ett samarbete mellan oss och er kan göra verklig skillnad.

 

Mer om boendet

Alla ungdomar har ett eget rum samt tillgång till flera gemensamma utrymmen. Boendet är alltid öppet och bemannat dygnet runt årets alla dagar och ligger i anslutning till Häggviks Gymnasium. Det är nära till pendeltåg, buss och till Häggviks centrum. I området finns många grönområde.

Alla våra medarbetare har utbildning och erfarenhet av målgruppen.

 

OBS! Vi har även en ledig plats på Luna Ungdomsboende

Mer information om Häggviks ungdomsboende 

Mer information om Luna Ungdomsboende

 

Kontakt

Verksamhetschef: Carina Hildingsson

Telefon: 072-450 70 58

E-post: carina.hildingsson@up.se

Publicerad: 2023-10-16

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close