Hoppa till innehållet

Här känner jag mig hemma

Lasse i samtal med medarbetare
Lasse i samtal med medarbetare

Under studietiden arbetade Lasse extra inom omsorgen. Det kändes så bra att han stannade kvar. Nu trivs han på Cameleonten Daglig Verksamhet.

Lasse har arbetat vi Cameleonten Daglig Verksamhet sedan 2014. Här känner han att han är på rätt plats. Både på rätt arbetsplats och i rätt bransch.

–  Jag trivs mycket bra. Det är en fin atmosfär, sammanhållningen i gruppen är bra och det finns många spännande saker som vi ska arbeta med framöver, vilket känns roligt. Gränsen mellan brukare och medarbetare är också väldigt mjuk. Vi utvecklar, kommer med idéer och har möten tillsammans. Detta är ett av sätten som vår värdering ”Tillsammans” tar sig uttryck hos oss.

Det Lasse gillar mest med sitt arbete är att se människor utvecklas. Att ge dem en chans och rätt förutsättningar och på så sätt få upptäcka förmågor som man inte trodde fanns. Som jobbcoach menar Lasse att det viktigt att kunna hålla sig lugn, även när det händer mycket runt omkring.

– Jag brukar ta ett djupt andetag, ta ett steg tillbaka och se vad det är som egentligen händer. Det underlättar också att vara prestigelös.

Att Lasse trivs på Cameleonten Daglig Verksamhet råder det inga tvivel om.

– Här känner jag mig hemma och jag är bra på det jag gör. Det är stimulerande, avslutar han.

Publicerad: 2020-08-26

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close