Hoppa till innehållet

Cameleonten Aktivitet

Nöjd kund tar emot varor i butiken
Nöjd kund tar emot varor i butiken

På Cameleonten Aktivitet har man, i mån av plats, möjlighet att välja arbetsuppgifter i Secondhandbutik, i gruppen Allservice eller i gruppen Sinnesro.

I Sinnesro fokuserar man på olika sinnen genom bakning, målning, promenader med mera. Kraven anpassas efter brukarens dagsform och alla handledare är utbildade inom olika typer av TAKK (alternativ och kompletterande kommunikation). Vi har också ett särskilt rum för sinnesstimulering.

I Secondhandbutiken får man vara med och ta emot kläder, göra i ordning dem och sedan sälja dem i butiken.

Allservice-gruppen utför olika uppdrag till så väl föreningar som privatpersoner inom Stockholms län. Bland annat kan vi måla, rensa ogräs, bud, tvätta bilar (för en mindre kostnad). Vi bistår Sollentuna Fotbollsklubb med diverse uppdrag.

Alla grupper arbetar med tydliggörande pedagogik. Grupperna gör dessutom utflykter antingen tillsammans eller var för sig. Återkommande utflykter är en tur med Eckerölinjen, speedway och grillutflykter till Domarudden. Varje fredag är det friskvårdsaktiviteter vilket kan vara alltifrån långpromenader eller bowling till fredagsfika och brädspel, beroende på vad brukarna önskar.

Publicerad: 2020-08-31

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close