Hoppa till innehållet

Jag blev väldigt väl mottagen.

Peter på Häggviks Ungdomsboende

Vi är en bra personalgrupp som strävar åt samma håll. Det finns också en stor lyhördhet och medarbetarnas idéer tas tillvara.

Peter Hägglund har jobbat på Häggviks Ungdomsboende sedan 2017. Han tycker att han blev väldigt väl mottagen, fick en bra introduktion och kände sig välkommen.

– Men det var naturligtvis en stor omställning när allting är nytt och man börjar försöka lära känna alla ungdomarna. Jag var tidigare på en daglig verksamhet, så jag fick också vänja mig vid att jobba både helger och natt. Men det är kul att få nya perspektiv och insikter, kul med något nytt helt enkelt.

Peter tycker också att han arbetar i en bra personalgrupp som strävar åt samma håll. Han menar att det finns en stor lyhördhet och att medarbetarnas idéer tas tillvara.

En av Utvecklingspedagogiks värderingar är "Framåt, vad betyder det för dig?
– För mig betyder det att vi ger ungdomarna och varandra stöd och hjälps åt för att föra verksamheten framåt. Och att ungdomarna ger varandra stöd i sin utveckling framåt.

Peter berättar att han valt att jobba med den här gruppen ungdomar för det är otroligt spännande att se deras utveckling. De tar fram individuella planer, tillsammans med respektive ungdom, om vad var och en ska utveckla. Att sedan se att det händer saker, när tid och ansträngning ger resultat och man har varit med och hjälpt till med något bra, det ger energi för kommande arbete.

Publicerat: 2018-05-25

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close