Hoppa till innehållet

Vi är ett tryggt gäng som arbetar tillsammans.

Sara jobbar på Rudebacken

Det gäller att vara flexibel för att möta ungdomarnas behov.

Sara har jobbat på Rudebacken Korttids sedan februari 2018. När Sara kom till Utvecklingspedagogik tyckte hon det mest överraskande var att alla rutiner fungerade så extremt bra. Alla gör det som förväntas av den och allting har sin plats.
– Det är otroligt viktigt att det är så säger hon, men det är inte så enkelt som det kanske låter, därför var jag positivt överraskad.

– Det roligaste med det här jobbet är att våra ungdomar har så många olika egenskaper. Det är en utmaning att se till att det går framåt och göra vad man kan för att stödja det. Det finns många olika ungdomar med specifika rutiner, så det gäller att vara flexibel och kunna anpassa sig till många olika situationer.

Sara säger att hon trivs bra, att det är ett tryggt gäng som jobbar bra tillsammans. Hon tycker också att det är skönt att känna att kollegorna verkligen ställer upp och gör det som behövs.

Vad betyder vår värdering "Framåt" för dig?
 Det betyder att utveckla verksamheten och visa att vi är en bra fungerande verksamhet,  även i liten skala. Vi vill verkligen vara en del av helheten även om det geografiska avståndet till oss är lite längre. Vi vill inte bara framåt utan också framåt, tillsammans, avslutar Sara.

Publicerat: 2019-03-01

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close