Hoppa till innehållet

Maten - en höjdpunkt

Våra duktiga medarbetare ser till att vi får god och hälsosam mat.

Vi äter nylagat och oftast tillagat helt från grunden. Det serveras färska grönsaker/rotsaker till varje måltid. Frukosten är som en hotellfrukost, en buffé att välja från. 

De som har kostrestriktioner, till exempel är känslig för gluten och/eller laktos eller inte kan äta vissa maträtter av olika skäl, får anpassad kost.

Menyn som ungdomarna planerar tillsammans är variationsrik. Här bjuds allt från traditionell husmanskost till asiatisk mat. Ungdomar som tycker om att laga mat kan hjälpa till i köket.

Vi äter i vår fina matsal och hjälps åt att duka. Det blir en trevlig samvaro kring maten där många sitter kvar vid matbordet och umgås. Glada skratt och uppskattande kommentarer till personalen hörs ofta.

Maten är en höjdpunkt på Rudebacken!

Publicerat: 2018-05-25

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close