Hoppa till innehållet

Nya uppgifter för Cameleonten Daglig Verksamhet

Arbetsdeltagare från Cameleonten
Hela gänget samlat

Nu bär det av till dagens dagsverke. Ebba, Niklas och Ferman stuvar in sig i bilen och är snabbt framme på Norrvikens IP. Här grabbar de tag i varsin plockstav och ger sig i kast med fotbollsplanen.

Som en del av att utveckla dagligverksamheten på Cameleonten har några av arbetsdeltagarna fått nya jobb. Två gånger i veckan hjälper de Norrviken IP att städa sin stora fotbollshall och på sommaren ingår även fotbollsplanen utomhus. I arbetet ingår att tömma alla soptunnor och plocka upp allt skräp som fotbollsspelarna lämnat efter sig. Det är ofta också en hel del kvarglömda prylar som ska tas om hand.
Ferman tömmer sopsäckar
Gänget är positiva, man sätter på lite arbetsmusik och börjar beta av gräsmattan bit för bit i jakten på papper och annat skräp. Soppåsarna byts ut och skräpet slängs bort och så lite sopning i entrén. Det är inte mycket kvar av arbetstiden, men man hinner med några snabba sparkar på bollen innan det är dags att fara till Cameleonten för lunch.
Niklas gör mål
Samarbetet har inletts på initiativ från Cameleonten Daglig Verksamhet som har många arbetsvilliga arbetsdeltagare. Upplägget är mycket uppskattat och Norrviken IP är nöjda med den uppfräschning som görs av deras stora ytor. Ett positivt utbyte av tjänster och behov.

 Läs mer om Cameleonten Daglig Verksamhet >

Publicerat: 2019-05-02

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close