Hoppa till innehållet

Balder Daglig Verksamhet startar insamling till stöd för Musikhjälpen

Logotypen för Musikhjälpen

Årets tema på Musikhjälpen, som arrangeras av Sveriges Radio, är ”Allas rätt att funka olika”. Hos Balder Daglig Verksamhet har man startat en insamling, en bössa där bidragen oavkortat går till Musikhjälpen.

–  Det här projektet är viktigt för att det stödjer viktiga samhällsfrågor. Genom att delta ger vi våra brukare en inblick i hur personer med funktionsnedsättning i andra länder har det. Våra brukare kommer med egna idéer och förmågor delta i att på olika vis samla in pengar till organisationen och då får de också möjlighet att känna att de är en viktig del av ett större sammanhang, säger Evelina Malmberg vid Balder Daglig Verksamhet.
Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som funnits i Sverige sedan 2008. I 144 timmar sänder P3 och SVT direkt dygnet runt för att tillsammans med Radiohjälpen uppmärksamma och på olika vis samla in pengar till en undangömd humanitär katastrof. Det är ett nytt tema i Musikhjälpen varje år. Musikhjälpen 2018 sänds 10-16 december från Stortorget i Lund. Temat är ”Alla har rätt att funka olika”.

Publicerat: 2018-12-10

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close