Hoppa till innehållet

Elever kammade hem 1:a priset på filmfestivalen

Stort grattis till vinsten på Stockmotion säger vi till Häggviks Gymnasium som vann med "Det fotbollspelande äpplet"

Elever som arbetar med animation på Häggviks Gymnasium har tagit hem 1:a pris på Stockmotion Filmfestval. Priset består bland annat av ett studiebesök på Filmstaden Råsunda med guide, biovisning och snacks.

Så här skriver en av eleverna om vinsten:
"Det är en skolfilmsfestival i Stockholm Filmhuset 12 oktober 2018. Våran klass gick till Stockmotion som en grupp, det var ESV 2 och 3. Vi presenterade våran film och våra andra elevfilmer från Häggviks gymnasium. Vår film heter Det fotbollsspelande äpplet av: Casper och Jovana. Vi  vann fösta pris i stockmotiontävlingen!!!
Det var en spännande upplevelse men  det var mest nervöst och gå på scenen och presentera vår film och ta mot priset. Vi kände oss superglada och nöjda med vårat jobb som vi har gjort. Det var jättekul och ta i mot ett sånt pris vi ser fram emot och spännande besök till gamla filmstaden i Råsunda och med hela våran klass."

Elevgruppens medielärare, Mikael Westerlund, är också väldigt glad och menar att priset var välförtjänt efter att de deltagit för fjärde året i rad, och alltid legat på topp när det gäller kvalitén på filmerna.

Publicerat: 2018-11-08

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close