Hoppa till innehållet

Bästa påsklovet hos Balder Fritid

Minigolf, korvgrillning, cross fit, promenader och hästar var några av aktiviteterna.

Ett härligt påsklov är till ända även i Norrtälje och det har utnyttjats väl av Balder Fritid. Det var första påsklovet i de nya lokalerna och alla 14 fritidsdeltagarna har stortrivts.

Under lovet har man hunnit med många aktiviteter. Ungdomarna har spelat minigolf, grillat korv, bakat och promenerat i parken. På lovet blandas alla grupper och åldrar och indelningen görs istället efter aktivitet. Några av de äldre ungdomarna fick chansen att prova på ”cross fit”, och det var uppskattat. En av dagarna var några ungdomar i stallet med hästar och andra djur, vilket också var mycket kul.

Anette Nyman är samordnare på Balder Fritid och tycker att flytten till Lommarvägen har förändrat mycket, inte minst för att det går att vara ute så mycket.
– Vi kan lätt gå på korta eller långa promenader när det passar, det är så bra för våra ungdomar, och nu ser vi otroligt mycket fram emot sommaren. Allting blir mycket enklare när det är gångavstånd till så många olika saker, till och med till badplatsen som ligger här strax intill, säger hon.

Läs mer om Balder Fritid här.

Publicerat: 2019-04-29

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close