Hoppa till innehållet
Daglig verksamhet Stockholm

Daglig verksamhet i Stockholm

Utvecklingspedagogik är ett familjeägt välfärdsföretag som erbjuder skola och omsorg för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi grundades redan 1994 och har sedan dess drivits långsiktigt. Vi grundades utifrån en genuin vilja och ett stort intresse för att erbjuda barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning bästa tänkbara utbildnings- och omsorgsverksamheter. Vi vänder oss till elever och brukare med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och/eller utvecklingsstörning.

I dagsläget har vi cirka 600 medarbetare, en förskola, sex skolor och tio omsorgsverksamheter. Vi värnar om våra medarbetare och ser kompetensutveckling för dem som en viktig del i vår strävan att ligga i framkant.

Vad vi erbjuder för daglig verksamhet i Stockholm

När det kommer till våra dagliga verksamheter står brukarnas trygghet, trivsel och utveckling i centrum och i allt vi gör utgår vi från den enskilda individens förutsättningar. Vi vill ständigt skapa motivation för personlig utveckling, vilket vi gör med kunniga medarbetare, hög personaltäthet och självklart med klokhet, ett varmt hjärta och ett stort engagemang.

De dagliga verksamheterna vi har i Stockholm är:

  • Balder Daglig Verksamhet – Arbetsdeltagare erbjuds delaktighet i det sociala livet genom meningsfull sysselsättning och social stimulans. För att hitta lämpliga aktiviteter för arbetsdeltagarna, tas varje individs individuella behov och önskemål i beaktning. Det kan handla om att arbeta i trädgården, baka eller återvinna. Arbetstagarna/brukarna får möjlighet att bli så aktiva, delaktiga och självständiga som möjligt och då självklart med omtanke, engagemang och individuellt anpassat stöd. På Balder Daglig Verksamhet finns 14 platser på två olika adresser, båda belägna strax utanför Norrtälje centrum.
  • Cameleonten Daglig Verksamhet – En arbetsinriktad daglig verksamhet med friskvårdsprofil som vänder sig till brukare med utvecklingsstörning och/eller diagnos inom autismspektrum. För att främja hälsa och ett meningsfullt liv för brukarna, fokuserar kompetenta och engagerade medarbetare på faktorer som lyfter fram detta. Det erbjuds individanpassad sysselsättning samt olika gemensamma friskvårdsaktiviteter.

Hos oss finns daglig verksamhet

Vi på Utvecklingspedagogik driver daglig verksamhet i Stockholm. Vi har också resursskolor, särskolor, korttidstillsyner och ungdomsboenden. Hos oss finns:

  • Förskola
  • Grundskolor och grundsärskolor med fritidshem
  • Gymnasieskolor och gymnasiesärskolor  
  • Korttidstillsyner (vid de flesta av våra skolor)
  • Kortidsvistelse
  • Ungdomsboenden
  • Dagliga verksamheter

Hör av er till oss!

Varmt välkomna att höra av er till oss vid eventuella frågor eller om du bara är nyfiken på oss! Vi lyssnar mer än gärna och berättar vad vi gör och vad vi står för. Under fliken Kontakt finns våra kontaktuppgifter. Varje verksamhet har sina egna kontaktuppgifter.

Publicerat: 2019-01-24

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close