Hoppa till innehållet

Erik stannar gärna länge på sin arbetsplats

Erik och Michaela under vasstaket

Erik är mycket nöjd med sin arbetsplats där alla backar varandra och stämningen är otroligt bra.

– Det är ett flexibelt jobb, säger han, där ledningen uppmuntrar till att utveckla verksamheten och att ”hitta på” saker. Det är kul att vara med och utveckla framåt, det får aldrig bli statiskt. Vi har till exempel skapat en musikstudio där alla kan vara med, det har gett nya vägar som gett ny tillgänglighet för brukarna.

Det som Erik tycker är svårast är att undvika att leda för mycket, utan att verkligen se till brukarens behov. Det är skönt att det är okej att testa nya sätt, även om det ibland blir bakslag.
– Då är det bara att testa på något nytt sätt, säger han.

"Framåt", som är ett av Utvecklingspedagogiks värderingar, innebär för Erik just att utvecklas och bli bättre. Att ha möjlighet att utvecklas som människa och att utveckla verksamheten. Det blir alltid problem när någonting står stilla, tycker han, men att lära nya saker, det är roligt.

Erik hittade jobbet på Balder Daglig Verksamhet genom tips från en kollega, då han redan sedan tidigare arbetade som personlig assistent i Stockholm. Arbetet här på Balder Daglig Verksamhet är bra, det känns helt rätt och det finns mycket arbetsglädje. Så Erik stannar gärna kvar länge här.

Publicerad: 2019-11-26

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close